Content

Breadcrumb

Antifoane Peltor externe OPTIM 3Antifoane Peltor externe OPTIM 3
zoom

Antifoane externe cu banda OPTIME 3

Producator: PELTOR
Cod produs: RT2647
Comanda telefonica: 0749.129.314; 0727.036.911
Comanda email: office@safetyplus.ro
Pret vânzare fara TVA: 112,50 lei
Valoare TVA: 21,38 lei
  • Descriere
  • Reviews
Antifoane externe cu banda OPTIME 3 PELTOR
Antifoane externe cu banda pentru fixarea pe cap EN 352-1
Suport: otel inoxidabil
Fono-absorbant: burete poliuretanic
Fabricatie: Suedia

• Optime III ofera protectie auditiva de inalta performanta si au fost dezvoltate pentru utilizarea in medii extrem de zgomotoase. Protectia are la baza o tehnologie cu invelis dublu, minimizand rezonanta in cupele utilizatorului, rezultand o atenuare maxima a frecventei inalte. O conexiune acustica intre volumul din interior si volumul dintre cupe ofera, la randul sau, atenuare maxima a frecventei joase.
• Pernutele de etansare sunt late si umplute cu spuma moale, pentru cea mai buna fixare si presiune redusa la contact. Optime III simbolizeaza protectia eficienta si cel mai ridicat nivel de confort pentru utilizator.
• Produsul este disponibil in versiunea verde Hi-Viz (disponibil la comanda-30 zile) pentru angajatii care necesita protectie auditiva si sa fie foarte vizibili, in acelasi timp – pe santierele de constructii, aeroporturi sau alte medii de lucru cu risc ridicat.
Nu există comentarii pentru acest produs.

ACTIV SAFETY

 

 

Tel Orange: 0749.129.314

Tel Vodafone: 0727.036.911

Fax: 0332.815.825

E-mail: office@safetyplus.ro

activ@safetyplus.ro

 

 

 

 

 

 

 Viziteaza magazinul ACTIV SAFETY pe ShopMania

Echipamente de lucru si protectie

Echipamente de lucru si protectie: manusi de protectie, incaltaminte de protectie (Pantofi, sandale, bocanci, cizme), imbracaminte de lucru si protectie (salopete, veste, imbracaminte reflectorizanta , impermeabila, costum chimic, anticaloric, echipamente pentru sudori, imbracaminte de iarna), ochelari, viziere de protectie, antifoane, casti protectie, casca protectie sudura, protectie respiratorie  (semimasti, masti, filtre, sisteme de protectie cu aer comprimat), echipamente de lucru la inaltime, semnalizare rutiera, detectoare de tensiune, scurtcircuitoare de tensiune, prajini electroizolante